Tuesday, 27 May 2014

pemergiaan cik kitty...

salam... Hari nie saya dalam trauma.... KEnapa??? firstly cik kitty dah tak de... dia dah meninggalkan sya sekeluarga... Dia ditakdirkan dah tak de pada hari jumaat iaitu hari yang mulia..... nurul sayanggg sangat kitty selepas ketiadaan kawan peneman kitty yang satu lagi...nurul dah tak de teman untuk bergaul mesra,, meluahkan perasaan walaupun haiwan ni tak tahu apa kita cakap and anymore yang membuatkan nurul happy.....


nie lah dier... sya rindu sangat2....

tengah duk dalam sedih saya pun tengoklah citer scent of a women...Tengok2 citer tu pun sedih juga.... 



bab nie lah tak leh nak tengok sedih sangat-sangat.... Anyway saya kena tabahkan hati dan bersabar....
"Setiap yang berlaku ada hikmahnya...."

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete